Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
OTP

Fizetési megoldás
Termékajánló

SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk többféle szolgáltatást kínál kedves ügyfelei részére. Ezek egy részét notebook vásárlása esetén díjmentesen veheti igénybe, amennyiben jelzi felénk, hogy szeretne élni vele.

 

Ha készülékét Windows, vagy Ubuntu Linux rendszerrel előtelepítve vásárolja kérheti annak díjmentes "befejezését" - személyre szabását. Akár néhány ingyenes segédprogram feltelepítését, (pl.: Chrome, Firefox, Skype, Libre Office, Java, Codec pack filmekhez stb.) is kérheti, így a dobozt kinyitva rögtön használatba is veheti a terméket.

Amennyiben a készülék nem tartalmaz előtelepítve operációs rendszert lehetősége van külön megvásárolni azt. Microsoft Windows vásárlása esetén a fentebb felsoroltak mellett, díjmentesen feltelepítjük a készülékre és a megfelelő illesztőprogramokat is installáljuk.

Ha a notebookhoz vásárol vírusírtó, vagy MS Office terméket természetesen ezeket is díjmentesen installáljuk, beállítjuk az Ön kérésének megfelelően, akár szülői felügyeletet is kialakítva egy másodlagos felhasználónak.

A készüléke mellé választhat természetesen Ubuntu Linux operációs rendszert is. Itt a szoftver természetesen díjmentes, csupán telepítésért és beállításért számolunk fel egy kisebb díjat.

 

Webáruház készítés